Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Sabin Orcan: Am aflat că, în ultimii doi ani, SRI i-a trimis domnului Sorin Oprescu informări în privința contractelor cu semnul întrebării din Primăria Capitalei (VIDEO)
Exclusiv

Sabin Orcan: Am aflat că, în ultimii doi ani, SRI i-a trimis domnului Sorin Oprescu informări în privința contractelor cu semnul întrebării din Primăria Capitalei (VIDEO)

Un articol de: |

Sabin Orcan a vorbit, în ediția de dumincă a emisiunii "Ultimul Cuvânt", despre primarul general Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mită.

Potrivit unor surse, Orcan a dezvăluit faptul că Oprescu a primit în ultimii doi ani informații de la SRI cu privire la contractele cu semnul întrebării din Primăria Capitalei.

"Am aflat astăzi că în ultimii doi ani SRI, în baza legii, i-a trimis domnului Sorin Oprescu informări, ca beneficiar legal al informărilor de la SRI, în privința contractelor cu semnul întrebării din Primăria Capitalei. Asta este o informare pe care mi-a dat-o o sursă în care am o mare încredere. De exemplu domnul Onțanu de la sector nu are acces la aceste informații, dar domnul primar general, având un statut special, înțeleg că a primit în ultimii doi ani numeroase note de la SRI privind anumite contracte, licitații, firme, încrengături de oameni, personaje din Primăria Capitalei, care nu sunt în regulă. Și i-au spus, aveți grijă la contractul X pentru că, din informațiile noastre, este posibil un act de corupție. Deci eu înțeleg că primea informații de SRI, asta poate cumva să justifice teoria maestrului Cristoiu, că avea relații în SRI", a dezvăluit Sabin Orcan, duminică, la postul B1 TV.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii anticorupţie după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București. (DetaIii AICI).

Sabin Orcan: Am aflat că, în ultimii doi ani, SRI i-a trimis domnului Sorin Oprescu informări în privința contractelor cu semnul întrebării din Primăria Capitalei


Citeşte mai multe despre:   Sabin Orcan,   Ultimul cuvant,   Sorin Oprescu,   SRI,   informatii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment