Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Satu Mare: Un bec agățat de tavan a căzut pe masa consilierilor locali

Satu Mare: Un bec agățat de tavan a căzut pe masa consilierilor locali

Un articol de: |
Foto: voceatransilvniei.ro Eveniment

O ședință a Consiliului Local Satu Mare care a avut loc joi s-a lăsat cu incidente. Un bec agățat de tavan s-a desprins și a căzut pe masa consilierilor, în dreptul directorului Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici, cioburile împrăștiindu-se pe masă.

Papici a glumit subliniind că este un semn de la Dumnezeu, după refuzul consilierilor municipali de a transfera o clădire din administrarea Colegiului Tehnic "UNIO-TRAIAN VUIA" în cel al Liceului ortodox "Nicolae Steinhardt".

Transferul nu a putut avea loc din cauza voturilor date de UDMR împotriva acestei mișcări, scrie voceatransilvaniei.ro.

Fostul viceprimar Marcela Papici a afirmat la rândul ei că UDMR a votat împotrivă doar pentru că imobilul ce urma să fie transferat Liceului ortodox se află în curtea fostului Liceu Unio, aflat acum în proprietatea Episcopiei Romano-Catolice Satu Mare.

Citeşte mai multe despre:   Satu Mare,   bec,   a cazut pe masa,   cioburi,   consilieri locali,   marcela papici,   sedinta consiliu local
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment