Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Sava (SRI): SRI menține același nivel de alertă teroristă în România, albastru precaut

Sava (SRI): SRI menține același nivel de alertă teroristă în România, albastru precaut

Un articol de: |

Șeful Biroului de presă a SRI, Sorin Sava, a declarat, joi că până la acest moment Serviciul Român de Informații menține același nivel de alertă teroristă în România, albastru - precaut.

Acesta a explicat că nivelul de alertă teroristă de pe teritoriul României este dat de SRI și propus Consiliului Suprem de Apărare a Țării, potrivit legii, informează Mediafax.

Nivelul albastru - precaut este al doilea din cinci nivele posibile și indică faptul că informatiile disponibile și evenimentele recente estimează existența unui risc scăzut de producere a unui atentat terorist.

Treptele următoare sunt: galben, portocaliu și roșu, care înseamnă moderat, risc terorist ridicat și respectiv nivel critic.

Joi, CSAT a dispus, în urma unei ședințe în care s-a discutat atentatul terorist din Bulgaria, de miercuri, instituirea unui cod albastru pe toate aeroporturile din România.

Citeşte mai multe despre:   SRI,   serviciul roman de informatii,   alerta terorista,   albastru precaut,   CSAT
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment