Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Scandal în cimitir: O familie a descoperit că în cavoul pe care îl construise şi pentru care plătea taxe la stat a fost înmormântată o altă persoană (VIDEO)

Scandal în cimitir: O familie a descoperit că în cavoul pe care îl construise şi pentru care plătea taxe la stat a fost înmormântată o altă persoană (VIDEO)

Un articol de: |

Situaţie revoltătoare la cimitirul din Pipera! O familie a descoperit că în cavoul pe care îl construise şi pentru care plătea taxe la stat a fost înmormântată o persoană necunoscută, arată B1 TV. Scandalul a ajuns până la superiorii bisericii, care au stabilit ca păgubiţii să-şi construiască un alt cavou pe banii cimitirului. Dar atunci când proprietara cavoului a mers să-şi ia banii, preoţii au fost de negăsit.

Jana Shuluţ a vrut să se asigure că va avea loc de înmormântare în cimitirul Sfântul llie din Pipera, celebra localitate de lângă Bucureşti. Aşa că şi-a achiziţionat unul din timp. Și-a construit și un cavou, iar în ajun de Crăciun a venit să-l vadă. Însă, surpriză! Altcineva era înmormântat pe locul său veci.

Citește și: Cele mai afectuoase 4 zodii. Fidelitatea şi iubirea faţă de partener sunt caracteristicile lor definitoriiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCine e omul din spatele organizării funeraliilor Regelui Mihai. PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă!Tudor Chirilă: De sărbători, prefer să fiu ÎN STRADĂ! Dacă înțelegi ce se întâmplă în Parlament cu violarea Justiției, nu prea ai cum să ai liniște

”Să vii și să te trezești cu mort în groapa ta... am făcut șoc. Nu mă grăbesc să părăsesc lumea, dar nu mi se pare corect să te duci și să vezi locul vândut. Este ultimul drum... inacceptabil așa. Este atracție imobiliară de veci. Se iau și se vând locurile de veci, câte două trei, ori”, a spus femeia.

Scandal în cimitir: O familie a descoperit că în cavoul pe care îl construise şi pentru care plătea taxe la stat a fost înmormântată o altă persoană

Scandalul a ajuns până la Protopopiatul Ilfov Nord. După verificări, superiorul a decis ca familia să primească alte două locuri de înmormântare, ca administratorul cimitirului să suporte cheltuielile pentru construirea unui nou cavou, iar preotul paroh să reinventarieze locurile. Însă totul a rămas doar pe hârtie, la stadiul de plan. Pentru că din cei 9.000 de lei cât a costat noul cavou, femeia nu a văzut decât 3.000. Şi aceia după lungi insistenţe. Aşa că a venit din nou la poarta cimitirului pentru a-şi cere drepturile. A fost însă întâmpinată doar de administratorul locului.

Citește și: ”Justiție, nu corupție!”. 3.000 de oameni protestează în Capitală împotriva modificării Legilor Justiției (VIDEO, GALERIE FOTO)Vom avea ZĂPADĂ de Crăciun? Ce spune meteorologulIMAGINI IMPRESIONANTE. 300 de oameni au protestat, legați la ochi, împotriva modificării Legilor Justiției (VIDEO, GALERIE FOTO)

Proprietara cavoului nu a reușit să ia legătura cu niciunul din preoți. Unul dintre ei, care a ieșit de la slujbă, nu a vrut să vorbească despre caz. Disperată după ore în şir de așteptat la poartă, femeia a mers în biserică după explicații.

”A plecat ascuns în portbagaj şi noi am stat ca fraierii la poartă”, s-a plâns femeia.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Bucureștilor a promis că va urmări situația și va cerceta documentele.

Citește și: Ajutoare sociale ridicate cu mașini de lux, la Craiova. ”Sunt de cea mai proastă calitate. Să se dea bani!”ALERTĂ!  Vremea se răcește considerabil: Vin ninsorile!”Caut bilet pentru democrație” Flashmob cu bagaje și trolere în fața sediului PSD Sibiu (VIDEO, FOTO)

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment