Scandal în presă. Ionuț Cristache anunță că îl dă în judecată pe Rareș Bogdan: ”Te-ai obșinuit să jignești fără s-o pățești și tu, și gașca ta de hiene nevaccinate!”

Scandal în presă. Ionuț Cristache anunță că îl dă în judecată pe Rareș Bogdan: ”Te-ai obșinuit să jignești fără s-o pățești și tu, și gașca ta de hiene nevaccinate!”

Scandal între jurnaliști. Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii „România9” de la TVR, a anunțat că îl va da în judecată pe Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, după ce acesta din urmă a spus despre angajatul Televiziunii Naționale că este „sluga absolută”.

„#bogdanguradeaur vrea atenție! Să-i dăm! Te mai caută procurorii prin dosarul lui Vanghelie? Dacă Vanghelie conduceă încă sectorul 5 te băgai la Vanghelionul de anul ăsta? Te mai plimbi cu elicoptere ale unor privați dubioși la evenimente de asemenea private la care participă președintele Iohannis? Chiar așa, mai dai cu mătura pe la Cotroceni? Dar pe la SRI? Tu vorbești de slugărnicie? Taman tu? Pe această cale te anunț că te dau în judecată, măcar să ne distrăm! Pe banii tăi! Mă rog, ai tăi… umbli slobod de prea mult timp, te-ai obșinuit să jignești fără s-o pățești și tu și gașca ta de hiene nevaccinate! Această postare este un pamflet! Mai puțin partea cu judecata!”, a scris Cristiache pe contul său de Facebook.

Anterior, Rareș Bogdan a făcut, în emisiunea sa de pe 16 noiembrie, următorul comentariu: „La televiziunea națională este un băiețaș plecat de la Antena 3 și care îi cântă de parcă este sluga absolută. Nu știu cum îi țin ăia acolo. Eu nu am văzut în viața mea așa ceva. La televiziunea națională ar trebui să fie cei mai echidistanți. E sluga absolută”.

Urmăriți B1TV.ro și pe