Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor: Nu le dau de mâncare pe banii mei niciodată (VIDEO)

Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor: Nu le dau de mâncare pe banii mei niciodată (VIDEO)

Un articol de: |

Gigi Becali va ajuta familia lui Corneliu Vadim Tudor cu bani şi funcţii, la nevoie, pentru fetele sale. Numai că latifundiarul pune şi condiţii: "Nu daţi banii pe câini" - spune el, în condiţiile în care tribunul era recunoscut pentru grija pe care le-o purta animalelor fără stăpân.

Şi nu a fost singurul care şi-a oferit sprijinul. Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a decis să o angajeze pe una dintre fiicele lui Vadim Tudor pe un post de consilier parlamentar, convins că tânăra a moștenit "tot bagajul genetic" al tatălui ei.

Gigi Becali insistă că vrea să știe pe ce se duc banii lui, lucru care a deranjat familia Vadim Tudor.

"Fetița a zis că nu se atinge nimeni de căței. Pai ori ai spus că trebuie să supraviețuim, ori...Nu îmi place să fiu ipocrit. Dacă o fac din dragoste, vă ajut, dar nu mă duc să dau mâncare la câini pe banii mei niciodată", a spus Gigi Becali.

"Doamna Doina m-a rugat să transmit domnului Gigi Becali că renunță la orice ajutor din partea lui. Renunță la orice ajutor din partea lui Gigi Becali", a spus politicianul Marius Marinescu.

Anunţul  lui Gigi Becali cu ajutorul oferit vine după ce soţia lui Corneliu Vadim Tudor a anunţat că familia se confruntă cu mari greutăţi financiare după moartea soţului.

"Niciodată nu vom cere sprijinul pentru că nu cerșim sprijinul nimănui. Dacă domnul Gigi Becali dorește să ne ajute, ne poate ajuta. Rugămintea era față de dânsul, de cei care ne pot ajuta, cu un serviciu pentru cele 2 fete", a spus Doina Vadim Tudor.

Impresionat de drama prin care trece familia lui Vadim, şi senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a decis sa angajeze una dintre fiicele acestuia pe un post de consilier parlamentar, fiind convins ca acestea au mostenit "tot bagajul genetic" al tatalui lor.

Acest post ar putea fi preluat de fiica mai mică a Tribunului, Eugenia, deoarece Lidia Tudor a anunţat deja că o viaţă politică nu i s-ar potrivi.

Milionarul din Statele Unite ale Americii, Nick Rădoi, sare şi el în ajutorul fetelor fostului politician. Jurnaliştii de la cancan.ro SCRIU că acesta le va ajuta pe Lidia şi Eugenia cu o importantă sumă de bani.

În plus, potrivit presei tabloide , cheltuielile cu înmormântarea Tribunului ar fi fost suportate fostul viceprimar PRM al Capitalei, Victor Iovici, cel pe care Tribunul îl alinta "infractor periculos" şi de Bebe Ivanovici, fost colaborator politic al Tribunului.

Între timp, oamenii au venit şi la o zi după înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor pentru a aprinde o lumânare la mormântul Tribunului.

Scandal între familia lui Vadim și Gigi Becali, din cauza câinilor 

Citește și: S-a publicat în Monitorul Oficial: Sevil Shhaideh, numită în conducerea OMV Petrom'Locuiesc cu fratele meu şi cumnata mea de 25 de ani. Am început să fac amor cu soţia lui, după ce a plecat în Franţa la muncă' Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Proteste de AMPLOARE în România. Peste 30.000 de transportatori de persoane vor MANIFESTA miercuri

Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   caini,   Gigi Becali,   lidia,   Vochitoiu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment