Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Sclavi la MAFIA LEMNULUI: Judecătorii despre "stăpânii" de sclavi din Berevoeşti - "Un comportament sălbatic, victimele privite ca o marfă" (VIDEO)

Sclavi la MAFIA LEMNULUI: Judecătorii despre "stăpânii" de sclavi din Berevoeşti - "Un comportament sălbatic, victimele privite ca o marfă" (VIDEO)

Un articol de: |

În urma descinderilor DIICOT la Berevoiești, 37 de persoane au fost arestate preventiv sub acuzația de răpire şi lipsire de libertate. (Detalii AICI) Judecătorii de la Tribunalul Argeș scriu în motivarea lor că aceștia au avut un comportament sălbatic, privindu-și victimele cape o marfă.

“Inculpaţii ignoră total valorile intrinseci fiinţei umane - viaţa, integritatea corporală, sănătatea, libertatea, onoarea şi demnitatea - privind victimele ca pe o marfă producătoare de beneficii materiale, pe care le expoatează la maxim şi le transferă între membrii grupărilor în acelaşi scop. De asemenea, agresiunile fizice, tratamentele umilitoare aplicate victimelor care erau puse să se lupte între ele, să doarmă în grajdul animalelor, erau legate pentru a nu fugi, fiindu-le lezate astfel sentimentele cele mai profunde, trauma suferită marcându-le pe deplin întreagă evoluţie viitoare, reliefează un comportament sălbatic, un mod de gândire rudimentar şi, totodată, pun în lumina potenţialul criminogen ridicat al inculpaţilor”, se arată în motivarea judecătorilor, potrivit News.ro.

Citește și: Florian Coldea, o nouă apariție în public: Cu ce personaj controversat s-ar fi întâlnit la Cluj (FOTO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratPISTOLUL DE JUCĂRIE invocat de Jandarmerie pentru  justificarea agresiunii împotriva unui bătrân stârnește indignare în mediul online

În replică, familiile arestate au susţinut la proces că nu au comis nicio infracţiune, ba chiar au arătat că unele dintre practicile constatate de procuror sunt fireşti, “susţinând că ceea ce au făcut au făcut în folosul victimelor, pentru a le ajuta”.

Sclavi la MAFIA LEMNULUI. Cinci persoane legate cu lanțuri, găsite în timpul descinderilor din Argeș: Primele imagini din timpul perchezițiilor

Citeşte mai multe despre:   mafia lemnului,   berevoiesti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment