Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Scriitorul Gigi Becali, confesiuni din închisoare: "O să tipăresc o carte cu frazele care mi-au plăcut mie cel mai mult din Sfintele Scripturi"

Scriitorul Gigi Becali, confesiuni din închisoare: "O să tipăresc o carte cu frazele care mi-au plăcut mie cel mai mult din Sfintele Scripturi"

Un articol de: |
Foto: evz.ro Eveniment

Gigi Becali s-a confesat din spatiile gratiilor, acceptând să stea de vorbă cu un jurnalist pentru prima dată de când a fost închis.

Omul de afaceri a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când este la închisoare, dar și despre planurile de viitor, care includ și publicarea unei cărți.

„Eu deja m-am obişnuit. Eu sunt genul de om care, dacă mă duci în junglă, mă fac prieten cu ursul, cu leul, cu elefantul, cu maimuţa. Că eu sunt prieten cu cine? Cu puşcăria. M-am acomodat în trei secunde şi eu sunt, la ora asta, deţinut. Am uitat ce era fostul Becali. Gata! Eu sunt deţinut, eu m-am învăţat cu puşcăria imediat. Eu am condiţii de hotel aici. Deci nu pot să mă plâng de condiţii. Se comportă cu mine exemplar. Eu sunt aici ca un prinţ", a spus patronul echipei Steaua, într-un interviu pentru România TV.

El a dezvăluit că ceilalți deținuți i se adresează cu apelativul „Împărate” și spune că de când se află după gratii a devenit alt om şi nu mai suportă să vorbească urât sau să audă cuvinte urâte.

Mai mult, Becali se documentează și adună informații pentru cartea pe care vrea să o publice, care va conține fraze din Sfintele Scripturi.

„Au fost etape. La Rahova am descoperit ceva şi la Jilava am întâlnit oameni care mi-au dat alte cărţi în care am descoperit altceva. Fac sinteză acum din vreo 10-15 cărţi. Subliniez nişte lucruri şi o să tipăresc o carte cu frazele care mi-au plăcut mie cel mai mult din Sfintele Scripturi", a declarat omul de afaceri.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   va publica o carte,   inchisoare,   sfintele scripturi,   penitenciarul Jilava
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment