Secretul SCANDALOS al MASONILOR a ieșit la iveală! Ce se întâmplă de sute de ani în „lumea secretă”

Secretul SCANDALOS al MASONILOR a ieșit la iveală! Ce se întâmplă de sute de ani în „lumea secretă”
Foto: Strefa tajemnic

Ce-i drept, nu s-ar mai numi o „lume secretă” dacă am ști cu adevărat ce se întâmplă. Masonii sunt o grupare religioasă care a apărut acum multe secole, însă în mod paradoxal, informațiile pe care le avem despre ei sunt foarte puține. Însă după mult timp, au început să iasă la iveală secrete care trebuiau să rămână neștiute.

În primul rând, masonii nu depun mărturie unul împotriva celuilalt.

Una din „calitățile” masonilor este loialitatea. Ei nu vor depunde niciodată mărturie unul împotriva celuilalt, chiar dacă este vorba despre o ilegalitate. Pentru ei, este mult mai important să nu rupă acest legământ.

Strângerea de mână secretă.

Deși acest fapt a fost negat public de către membri, masonii au cu siguranță cel puțin o strângere de mână secretă. Mai mult decât atât, ei chiar apelează la anumite fraze atunci când sunt în pericol pentru a cere ajutorul celorlalți membri.

Coduri secrete.

Mulți consideră că masonii au doar o singură parolă pe care o folosesc. Dar se pare că ei folosesc mai multe coduri secrete și ele diferă în funcție de ocazie și eveniment. Spre exemplu, cuvântul „murder” (crimă) a fost înlocuit cu „mor-bon-zi”.

Ritualuri secrete.

Ce multă lume nu știe este că ritualurile masonilor implică un ștreang. La ceromonia de inițiere, masonii aduc un ștreang, însă motivul nu este foarte clar. Sunt mai multe speculații cum că acesta ar fi sub formă de amenințare, a unei avertizări pentru a păstra tăcerea, sau chiar poate fi simbolul unui cordon ombidical.

Obsesia pe care o au legată de soare.

Masonii sunt de părere că soarele simbolizează renașterea. De multe ori cântă către soare, iar taberele lor sunt deseori construite către este sau vest.

Masonii nu acceptă atei.

Având în vedere că acestă grupare este una religioasă, este obligatorie credința într-o divinitate. Iar grupurile care sunt de regulă marginalizate, cele gay spre exemplu, sunt acceptate, atâta timp cât au un comportament exemplar și moral.

Vor să dețină controlul asupra economiei anumitor țări.

Corupția masonilor este de cele mai multe ori mușamalizată. Ei sunt implicați în politică, guvern, spitale și chiar universități. Acesta este cazul în Marea Britanie.

Simbolul lor se găsește pe bancnota de 1 dolar.

Simbolul masonilor, ochiul atotvăzător se găsește pe bancnota de 1 dolar, iar fraza în latină se traduce „noua ordine mondială”, potrivit descopera.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe