Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au ÎMBĂTAT și s-au BĂTUT la birtul din sat (VIDEO)

Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au ÎMBĂTAT și s-au BĂTUT la birtul din sat (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: Opinia Timisoarei Eveniment

Ar trebui să prevină conflictele și să aibă grijă de liniștea și siguranța cetățenilor, dar s-a întâmplat fix pe dos. Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au îmbătat criță și apoi s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut la birtul din satul Teremia Mare, în a doua zi de Paști.

Adunați la un pahar de vorbă, oamenii legi au consumat mai puține cuvinte și mai mult alcool. Nemaiputând articula prea bine și cu minte tulbure, cei doi angajați ai Ministerului de Interne au început să-și care pumni și picioare mai ceva ca  boxerii profesionişti.

Șeful de post și un polițist de frontieră din Timiș s-au ÎMBĂTAT și s-au BĂTUT la birtul din sat

Citește și: Reacția halucinantă a criminalei de la metrou când a fost prinsă: "A trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg"Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Filozoful Mihai Șora, primul care a pătruns în Sala Tronului, pentru a îi aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

După cum se poate vedea în imaginile publicate de Opinia Timișoarei, șeful de post de la Teremia Mare și colegul său de la Frontieră se lovesc de zidurile birtului, se prăbușesc pe cimentul din curte și se rostogolesc pe jos, sub ochii unor consăteni care însoțesc scenele grotești de fluierături și mesaje de susținere ori dezaprobare.

Într-un final, plini de vânătai și julituri, asudați și obosiți, își aruncă ultimele cuvinte de ocară, aclamați de mulțime.

Citește și: Un autocar cu 19 persoane la bord a fost implicat într-un accident în Pasul TihuțaCrima de la stația de metrou Dristor putea fi prevenită: Prima victimă a criminalei, care a reușit să scape, a anunțat autoritățile, dar poliția nu a avut timp să o asculte (VIDEO)IMAGINI cu prima tentativă de crimă de la metrou din Costin Georgian: Victima s-a salvat în ultimul moment (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   sef de post,   politist,   frontiera,   Timiş,   s-au batut,   s-au injurat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment