Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Senat: Taximetria neautorizată va fi sancţionată cu amendă între 1.000 şi 5.000 de lei

Senat: Taximetria neautorizată va fi sancţionată cu amendă între 1.000 şi 5.000 de lei

Un articol de: |

Senatul a adoptat, miercuri, în calitate de primă Cameră, un proiect de lege care prevede că persoanele fizice sau juridice care efectuează transport public de persoane cu un autoturism fără autorizație vor fi sancţionate cu amendă între 1.000 şi 5.000 de lei, informează Mediafax.

Pentru a intra în vigoare, proiectul trebuie adoptat de Camera Deputaţilor şi promulgat de preşedinte.

Guvernul arată, în expunerea de motive a proiectului adoptat miercuri de Senat, că în ultima perioadă se constată existența unor practici ilicite în activitățile de transport rutier de persoane prin utilizarea autoturismelor, fapt care afectează în mare măsură atât transportul local cât și transportul județean de persoane, aceste practici ilicite determinând efecte negative asupra bugetului de stat prin diminuarea veniturilor încasate ca urmare a neplății taxelor și impozitelor aferente activităților de transport rutier de persoane neautorizate, cât și aupra siguranței circulației.

Citeşte mai multe despre:   taximetrie ilegala,   transport public
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment