Sentință de INFARCT la Tribunalul Iași: Doi proxeneți de top au fost "executați" de judecători

Sentință de INFARCT la Tribunalul Iași: Doi proxeneți de top au fost "executați" de judecători

Sunt unii dintre interlopii care au ținut sub teroare cartierul Tătărași din capitala Moldovei, iar vineri judecătorii le-au făcut o surpriză cum n-ar fi crezut: pedepse maxime, care să taie cheful oricăror altor amatori în domeniu!

Astfel, Daniel Constantin Bujor și Ciprian Amariei au primit câte 12 ani și două luni de închisoare. Bujor trebuie să mai stea, pe lângă pedeapsa menționată, încă 440 de zile în spatele gratiilor pentru cî avea un rest de executat dintr-o altă sentință din anul 2010.

Procurorii din cadrul Direcției de Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași (DIICOT) au monitorizat ani de zile activitatea celor doi, aflând detalii terifiante despre modul în care lucrau.

Fetele erau ademenite cu tot felul de povești și cu promisiunea unor locuri de muncă bine plătite după care erau violate și obligate să se prostitueze, scrie BZI.

Pe 12 noiembrie 2016, Ciprian Amariei împreună cu fratele său Costel au fost protagoniștii unui scandal de proporții într-o sală de jocuri de noroc din Tătărași, unde au încercat să o răpească pe fiica vânzătoarei, salvată în ultima clipă de tatăl ei și de poliția venită la fața locului.

Bujor posta anunțuri pe internet în numele fetelor (racolate prin inducere în eroare și ulterior șantajate), prin care arăta disponibilitatea acestora la întreținerea de raporturi sexuale. Atunci când fetele refuzau să se mai prostitueze, erau bătute și maltratate.
Una dintre victime nu a mai rezistat și a povestit totul anchetatorilor. Atunci, Daniel Bujor a fost pus sub filaj. La audieri a avut tupeul să spună că este nevinovat și că fetele s-au prostituat de bună voie, fără să aiba el niciun amestec.

Prin decizia luată ieri, judecătorii le-au pus sechestru pe toate bunurile mobile și imobile avute.

Urmăriți B1TV.ro și pe