Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Servicii de deszăpezire pentru autostrăzi neterminate: CNADNR a scos la licitație contracte pentru drumuri încă nefinalizate

Servicii de deszăpezire pentru autostrăzi neterminate: CNADNR a scos la licitație contracte pentru drumuri încă nefinalizate

Un articol de: |
Foto: ziarobiectiv.ro Eveniment

Compania Națională de Drumuri (CNADNR) a scos la licitație contracte de întreținere pe timp de iarnă pentru sectoare de autostrăzi ce nu au fost încă finalizate, precum Autostrada Sebeș-Turda și tronsoanele Gilău- Nădășelu și Suplacu de Barcău-Borș din Autostrada Transilvania

Deschiderea ofertelor pentru contractele de deszăpezire pe perioada 2016-2020 urma să aibă loc marţi, 12 iulie, însă termenul a fost decalat din nou cu o săptămână, după cum au explicat pentru economica.net reprezentanţi ai Companiei de Drumuri. Potrivit lor, există un interes mare pentru aceste contracte, ce urmează să fie încheiate în premieră pe patru ani, fiind solicitate mai multe clarificări.

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

"Dacă constructorul spune că putem să dăm drumul la autostradă, este bine să avem asigurate serviciile de deszăpezire", a menţionat un oficial al CNADNR, întrebat de se fac licitații pentru autostrăzi nefinalizate.

Valoarea estimată a contractelor de întreţinere pe timp de iarnă 2016-2020 de la D.R.D.P. Cluj este 282,6 milioane de lei. Printre acestea se află şi acordurile cadru pentru deszăpezirea celor trei sectoare de autostradă nefinalizate, a căror valoare estimată este de 46 de milioane de lei, fără TVA.

Tot jurnaliștii de la economica.net au scris în perioada asta despre singura autostradă care ar putea fi terminată anul acesta, dar care nu duce nicăieri. Este vorba despre porțiunea Gilău-Nădăşelu, care nu va putea fi dată în folosinţă până nu va fi construit şi podul care să facă legătura cu celălalt tronson din Autostrada Transilvania. Iar construcţia lui nici măcar nu a fost scoasă încă la licitaţie.

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"

Citeşte mai multe despre:   cnadnr,   autostrazi,   dezapezire,   licitatie,   contracte
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment