Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Serviciul Român de Informații, cu ochii pe cheltuielile publice: Noul sistem IT achiziționat de SRI va avea răspunsuri rapide, de sub 60 de secunde, și în cazul firmelor și persoanelor fizice

Serviciul Român de Informații, cu ochii pe cheltuielile publice: Noul sistem IT achiziționat de SRI va avea răspunsuri rapide, de sub 60 de secunde, și în cazul firmelor și persoanelor fizice

Un articol de: |

Serviciul Român de Informații va controla îndeaproape modul în care sunt cheltuiți banii în instituțiile publice. Potrivit profit.ro, SRI va achiziționa în acest sens un nou sistem IT cu ajutorul căruia va identifica rapid și firmele ai căror acționari sau administratori figurează la mai multe societăți și au cazier judiciar, dar și persoanele fizice în cazul cărora sunt neconcordanțe între venitul declarat și clădirile, terenul sau mașinile achiziționate.

Pentru acest sistem se vor cheltui 114,6 milioane de lei, fără TVA, din bugetul de stat și fonduri europene.

Citește și: PROTESTE CU BLIDE, duminică seară, în toată țara.  În Capitală se va pleca în MARȘ spre Parlament. "Tăcerea noastră e puterea lor!"Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCine e omul din spatele organizării funeraliilor Regelui Mihai. PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă!Românul condamnat la MOARTE în Malaezia ar putea fi adus în țară: Tudorel Toader a semnat un nou acord de cooperare

De asemenea, viitorul sistem IT de care va beneficia SRI-ul va  avea răspunsuri rapide, de sub 60 de secunde, la întrebări de tipul:

- care sunt societățile comerciale ai căror acționari sau administratori figurează la mai mult de N societăți comerciale și au cazier judiciar?

 - care sunt societățile comerciale înființate între anii AAAA-AAAA, cu numărul mediu de angajați în perioada BBBB-BBBB mai mic decât N și cu rambursări de TVA mai mari de S lei?

Citește și: Va ploua cu bani peste noii șefi ai Casei Regale. Conducătorul ei ar putea avea statut de șef de stat (VIDEO)PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă: Cine e OMUL CARE A COORDONAT funeraliile Regelui Mihai (FOTO)Sfidare sau simplă gafă la funeraliile Regelui? Veteranii de război și membrii Caselor Regale au rămas în picioare, Dragnea, Tăriceanu și Tudose au stat comod pe scaune (VIDEO, FOTO)

  - care sunt societățile comerciale cu cifra medie / angajat mai mare decât media + P% din abaterea medie standard a codului CAEN X?

 - care sunt persoanele fizice al căror venit personal declarat pe perioada AAAA - AAAA și creditele bancare contractate pe perioada BBBB - BBBB este cu P% mai mic decât numărul de metri pătrați de teren / clădiri * V și auto de valoare minim S lei, dobândite în perioada CCCC - CCCC ?

Citeşte mai multe despre:   SRI,   sistem IT,   firme actionari,   cazier judiciar
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment