Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Site-ul Bet365 încetează orice activitate de promovare în România și nici nu mai acceptă clienți noi

Site-ul Bet365 încetează orice activitate de promovare în România și nici nu mai acceptă clienți noi

Un articol de: |

Site-ul de pariuri Bet365 încetează să mai accepte clienți noi în România, oprind totodată și orice activitate de promovare în țara noastră, scrie Economica.

Această mișcare ar avea un substrat legal, funcționând ilegal până acum pe teritoriul României. Potrivit Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN), la momentul actual, pe teritoriul României, nu există nicio licenţă sau autorizaţie emisă pentru organizarea de jocuri de noroc on-line.

De altfel, și clienții Bet365 sunt pasibil de pedeapsă, ca de altfel toţi clienţii site-urilor care ofereau pariuri sau jocuri de noroc online.

Afiliații Bet365 trebuie astfel să înceteze să promovezi acest site de pariuri, materialele promoționale urmând să fie șterse în totalitate până pe 10 ocotombrie.

Odată cu retragerea Bet365 și cu schimbările iminente ale legislației privind piața jocurilor de noroc se va lansa și o nouă companie, care operează site-ul www.winmasters.com.
Reprezentanţii companiei au anunţat că au demarat procedurile pentru obţinerea licenţei din partea autoriăţilor române, urmând ca winmasters.com să devină primul site licențiat din România unde se poate paria fără să se încalce legea.

Citeşte mai multe despre:   bet365,   site ilegal,   jocuri de noroc,   site de pariuri,   winmasters
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment