Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Social-democratul Eugen Bejinariu scapă de urmărirea penală: Deputații au respins prin vot cererea DNA din dosarul Microsoft 

Social-democratul Eugen Bejinariu scapă de urmărirea penală: Deputații au respins prin vot cererea DNA din dosarul Microsoft 

Un articol de: |

Deputatul PSD Eugen Bejinariu scapă de urmărirea penală, după ce parlamentarii au respins cererea făcută de DNA în dosarul Microsoft, informează B1 TV. 

Solicitarea procurorilor anticorupție de începere a urmăririi penale a lui Bejinariu a fost respinsă cu 183 de voturi ”împotrivă”, 88 ”pentru” și trei abțineri. De altfel, deputatul fusese susținut de colegii săi și în votul din Comisia juridică. 

Citește și: Mii de oameni au stat la cozi TOATĂ NOAPTEA la Palatul Regal pentru a se reculege la CATAFALCUL REGELUI MihaiS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăParchetul General remarcă grija PSD-ALDE față de inculpați, în detrimentul victimelor. Amendamentele aduse Codurilor penale vor avea ca efect ”blocarea activității de urmărire penală”

Cererea DNA de începere a urmăririi penale a fost depusă încă de anul trecut, însă aceasta a fost retrimisă de mai multe ori din plen la Comisia Juridică. 

Potrivit procurorilor, Eugen Bejinariu, în perioada in care a fost ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, ar fi încâlcat dispozițiile privind achizițiile publice, prin faptul că a inițiat și a susținut proiectele hotărârilor de guvern nr. 1473 din 11 decembrie 2003 si nr. 470 din 1 aprilie 2004, prin care s-a aprobat încheierea, între Guvern și Fujitsu Siemens Computers GmbH, a unui contract comercial de închiriere de licențe referitor la produsele Microsoft, invocându-se, în mod nereal, calitatea companiei de unic distribuitor pentru aceste produse, în scopul favorizării acesteia prin evitarea organizării unei licitații publice.

Citeşte mai multe despre:   eugen bejinariu,   PSD,   cerere DNA,   urmarire penala,   dosarul Microsoftâ
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment