Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Sorin Blejnar, audiat ca martor de procurorii DIICOT în cazul senatorului Cezar Măgureanu

Sorin Blejnar, audiat ca martor de procurorii DIICOT în cazul senatorului Cezar Măgureanu

Un articol de: |

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost audiat, vineri, la sediul DIICOT, în calitate de martor în cazul senatorului Cezar Măgureanu.

Blejnar a confirmat faptul că fiica senatorului Măgureanu, Raluca Găzdac, a fost în audienţă la el la ANAF, precizând însă că oricine solicita audienţă era primit. Fostul șef al ANAF a susţinut că nu a intervenit în niciunul dintre controalele făcute la firmele familiei fiicei senatorului.

Am dat o declarație de martor în dosarul domnului senator Cezar Măgureanu și am explicat modalitatea prin care a fost la o audiență la mine în cursul anului 2012. Nu a fost o intervenție, ci să îmi reclame un abuz la care este supusă societatea, a făcut o solicitare scrisă..”, a spus Blejnar la ieșirea din sediul DIICOT.

Întrebat dacă a fost o discuție legală, Blejnar a declarat: „Eu nu fac decât lucruri legale și de asta o să se convingă toată lumea în următoarea perioadă de timp”.

Sorin Blejnar, audiat la DIICOT
Embed:Citeşte mai multe despre:   președintele ANAF,   sorin blejnar,   audiat,   Cezar Magureanu,   DIICOT,   raluca gazdac
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment