Sorina Matei acuză că se fac presiuni din "sistem" pentru ca să nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea și SRI (VIDEO)

Sorina Matei acuză că se fac presiuni din "sistem" pentru ca să nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea și SRI (VIDEO)

Sorina Matei a afirmat într-un intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Dosar de Politician", moderată de Silviu Mănăstire, că din interiorul SRI se trimit semnale către ea prin care i se cere să renunțe în a mai scrie cu dezvăluiri despre procurorul Alexandra Carmen Lăncranjan, magistratul care îl anchetează pe Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum, sau despre oameni din SRI precum generalul Dumbravă.

"Totul a început cu dezvăluirile mele despre procuroarea Alexandra Carmen Lăncrănjan. Atunci am primit anumite semnale, ca să spun așa, eu am continuat pentru că sunt foarte multe informații și acesta este adevărul pe care trebuie să îl știe opinia publică. Sunt foarte multe informații publice, verificabile, despre doamna procuror Lăncrănjan. Știe toată lumea că sunt jurnalist și pot afla lucruri din zona magistraților. Lucrurile erau cunoscute, auzisem acest nume de acum 2 ani de la un ziarist care trebuia să scrie despre doamna veverița. Să scrie materiale că a picat la CSM concursuri. (…)

De ce este atât de grav că public pe contul meu de Facebook lucruri verificabile despre această doamnă procuror, lucruri care au linkuri, au poze, au documente, sunt informații care pot fi verificabile de INM, de la toate forumurile și conferințele și întâlnire la care a participat această doamnă. (…) Este o problemă, constat, că scriu despre această doamnă procuror. (…)

Pot să spun că am primit numeroase semnale în legătură cu ceea ce scriu. Am aflat că se știe cu domnul Dumbravă, că au lucrat împreună. Am publicat înainte de domnul Dragomir, informația este verificabilă, am publicat contul domnului Dumbravă și de aici a ieșit tot tămbălul. Astăzi am primit din nou niște semnale și asta vreau să spun că nu îmi e frică nici de domnul Dumbravă nici de SRI nici de nimeni în această țară și voi continua să scriu.

Semnalele erau că doamna Lăncrăjan este o merituoasă și lucrează foarte bine, eu aveam alte informații, aceste informații se verifică, doamna nu are rezultate. Mi s-a spus că la INM era foarte bună și era șefă de promoții, am constatat că la INM dânsa a picat foarte multe examene în ceea ce privește seminariile pe drept penal. Am constatat, după ce am primit primul rând de semnale, cred că de la domnul Dumbravă, pot să și probez asta, de la dânsul au început să fie comandate articole despre mine. Au fost articole scrise despre mine și despre doamna procuror Mihaela Moraru scrise de același jurnalist care era prieten cu domnul Dumbravă, cine la Bugetul nu rețin numele, o domnișoară",a afirmat Sorina Matei.

Sorina Matei acuză că se fac presiuni din "sistem" pentru ca să nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea și SRI

#DIRECT_ONE_zxgvv8#

Urmăriți B1TV.ro și pe