Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA (VIDEO)

ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA (VIDEO)

Un articol de: |

Citește și: De la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatGest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)

În ziua următoare, ofițerul DNA sună să-l anunțe pe Ioan Bendei că "s-a rezolvat la Craiova". Apoi, același ofițer cere să-i fie dus folosul necuvenit chiar la sediul instituției.

ȘPĂGI la DIGI: Dovezi ale foloselor necuvenite pe care administratorul RCS/RDS le promitea chiar în sediul DNA

Citește și: Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?""Moartea vine cu metroul!". Scurt istoric al evenimentelor tragice din subteranul Bucureștiului

Bendei oferea astfel aceste foloase chiar din casa anticorupției unor oameni ai anticorupției în prezența altor anticorupți care au avut grijă ca aceste probe să nu fie la dosar. Video găsiți aici.

 

Citeşte mai multe despre:   spaga,   RCS&RDS,   Antena Group,   ioan bendei,   DNA
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment