Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Statul român, condamnat la CEDO la plata a 9.800 de euro pentru un caz de violență familială

Statul român, condamnat la CEDO la plata a 9.800 de euro pentru un caz de violență familială

Un articol de: |
Foto: radioconstanta.ro Eveniment

Statul român a fost condamnat de oinstanță a Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) la plata unor daune de 9.800 de euro unei femei din județul Hunedoara, deoarece autoritățile române nu au luat măsurile adecvate după o serie de agresiuni familiale reclamate de femeie, potrivit Mediafax.

Femeia din Petroșani a dat în judecată la CEDO statul român în 2009, pe motivul că autoritățile române nu au luat măsurile necesare după ce aceasta fusese agresată în mai multe rânduri de soțul său, de care a divorțat între timp.

Citește și: HO HO HO! Ce le-a pregătit Moș Crăciun politicienilor români: “Un LOC LA JILAVA pentru Liviu DRAGNEA, Carmen Dan ar merita, cu siguranță, UN BĂRBAT, iar Klaus Iohannis ....(VIDEO)Ce mesaj avea scris în palmă criminala de la metrou. Detalii șocante ies la ivealăImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoMinistrul Carmen Dan, explicații HALUCINANTE în cazul ORIBILEI CRIME de la metrou

În perioada 2007-2008 femeia a depus mai multe plângeri la poliție pe motivul că a fost agresată și amenințată în mod repetat de soțul ei.

La CEDO femeia a reclamat faptul că autoritățile locale nu au protejat-o în mod adecvat de actele de violență la care a fost supusă de către soțul său.

Reclamanta a solicita daune în valoare de 50.000 de euro, argumentând că a suferit traume fizice și psihologice fără ca autoritățile să intervină în mod adecvat.

Citește și: ȘOC! Ce a făcut CRIMINALA de la metrou ÎNAINTE SĂ O OMOARE pe Alina Ciucu! A FURAT o .... Cum și-a PREMEDITAT ucigașa CRIMA (FOTO)ALERTĂ! Punte RUPTĂ peste pârăul Cheia: 6 persoane au ajuns la spital! (FOTO)A dus-o capul să MINTĂ CU SÂNGE RECE! Cum s-a scuzat CRIMINALA DE LA METROU, față de oamenii care erau acolo, după ce A ÎMPINS-O pe fata de la Costin Georgian

Guvernul României a contestat solicitarea pe motivul că ar fi lipsită de fundament și că suma cerută de femeie este excesivă.

Instanţă de la CEDO a decis că reclamanta a suferit traume din cauza "eşecului autorităţilor de a lua măsuri suficiante pentru împiedicarea actelor de violenţă familială".

Citeşte mai multe despre:   CEDO,   statul roman,   violenta familiala,   plata
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment