Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetiță de 5 ani care îl ruga să vorbească cu președintele Obama despre legalizarea imigrației (VIDEO)

SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetiță de 5 ani care îl ruga să vorbească cu președintele Obama despre legalizarea imigrației (VIDEO)

Un articol de: |

Papa Francisc a mers în SUA unde, după vizita istorică de la Casa Albă, s-a plimbat cu mașina pe străzile din Washington unde a oprit de mai multe ori pentru a binecuvânta copiii veniți să îl întâmpine.

O fetiță prezentă a trecut de cordonul de ordine și a vrut să se apropie de autovehicul, dar a fost oprită de cei care asigurau paza Suveranului Pontif, scrie theguardian.com.

Incidentul a fost sesizat de Papă care a chemat-o la el pe copilă, iar un agen de securitate a ridicat-o pentru a fi sărutată pe cap.

Fetița l-a îmbrățișat pe Papă și i-a înmânat o scrisoare pe care o avea în mână.

Copila de 5 ani i-a scris Suveranului Pontif să discute cu președintele Barack Obama despre legalizarea imigranției pentru că, la rândul ei, provine dintr-o astfel de familie și îi este teamă că părinții săi vor fi deportați.

SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetiță de 5 ani care îl ruga să vorbească cu președintele Barack Obama despre legalizarea imigrației

Citeşte mai multe despre:   Papa Francisc,   SUA,   Washington,   Casa Alba,   binecuvantare,   suveran pontif
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment