Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Suceava: Bărbat arestat preventiv, după ce a înşelat zece persoane cu peste 100.000 de lei, prin metoda "accidentul"

Suceava: Bărbat arestat preventiv, după ce a înşelat zece persoane cu peste 100.000 de lei, prin metoda "accidentul"

Un articol de: |

Un sucevean în vârstă de 34 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind suspectat că a înşelat zece persoane cu peste 100.000 de lei prin metoda "accidentul", informează Mediafax.

Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti, la începutul lunii octombrie, în timp ce încerca să înşele o femeie prin metoda "accidentul”. Potrivit polițiștilor, în perioada 15 iunie - 6 octombrie 2014, bărbatul a mers la locuinţele mai multor persoane din municipiul Suceava şi din comunele Ipoteşti şi Dărmăneşti, unde s-a prezentat fie ca avocat, secretar al baroului, fie reprezentant al unui un avocat. El le spunea persoanelor că fii sau nepoţi de-ai lor ar fi provocat accidente rutiere cu victime şi că vor fi arestaţi dacă nu achită anumite sume de bani pentru a se împăca cu victimele sau pentru a plăti costul operaţiei aşa-ziselor victime.

Zece persoane au fost înşelate prin această metodă achitând sume cuprinse între 2.500 de lei şi 6.000 de euro, prejudiciul total fiind de aproximativ 110.000 de lei, în două dintre cazuri fapta rămânând la stadiul de tentativă.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment