Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie"

"Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie"

Un articol de: |

Felul în care au decurs dezbaterile în Comisia Juridică a Senatului l-au nemulțumit profund pe Liviu Dragnea. Președintele PSD a tras un semnal de avertisment serios pentru membrii PSD care au făcut parte din comisie și mai ales pentru președintele comisiei, Șerban Nicolae.

"Sunt destul de dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică de la Senat în această privință. Legea grațierii nu va cuprinde faptele de corupție. Pe mine mă interesează ca în legea care va fi votată să nu existe acele amendamente. Ce s-a întâmplat la Comisie ieri, ce s-a întâmplat la Comisie astăzi, ce se va putea întâmpla în continuare va fi un subiect de discuție în partid. Acele amendamente nu vor intra în raportul final al Comisiei Juridice. (...) Partidul nu trebuie respectat numai înainte de a primi confirmarea pe o listă, trebuie respectat și ulterior. Păreri personale poate avea fiecare dintre noi în baie”, a afirmat Liviu Dragnea.

Citește și: Cioloș, lăudat de Ambasada Suediei pentru fesul cu care a fost la miting (FOTO)Biserica Ortodoxă explică de ce Regele Mihai va fi înmormântat pe întunericPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoNu vom avea Regină: Principesa Margareta a anunțat ce titlu va purta

De altfel, Liviu Dragnea a transmis un mesaj încă de ieri împotriva oricărei decizii a comisiei de aprobare a amendamentelor de grațiere a corupții, afirmând că este complet împotriva acestei idei.

"Sunt dezamăgit de cum a funcționat Comisia Juridică". Liviu Dragnea, avertisment pentru Șerban Nicolae: "Păreri personale putem avea oricare în baie"

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment