Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment “SURPRIZA”consilierilor locali, pentru buzoieni. Ce RIȘTI dacă ții murăturile în subsolul blocului

“SURPRIZA”consilierilor locali, pentru buzoieni. Ce RIȘTI dacă ții murăturile în subsolul blocului

Un articol de: |

Nu mai puțin de 42 de buzoieni au fost prinși de polițiștii locali că și-au depozitat dulapurile cu murături pe holul comun al blocului, fapt ce ar fi încălcat “Regulamentul de convieţuire socială”.

Aceștia au fost avertizați că, în cazul în care nu vor elibera spațiul respectiv, vor fi amendați.

Citește și: Incendiu într-un bloc de locuințe din Botoșani: 2 persoane, transportate la spital'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Din ciclul ”Ce mai spun românii”: ”Cifra optanică a sufletului” sau de ce se bea agheasmă (VIDEO)

Autoritățile precizează că amplasarea de mobilier sau alte obiecte pe holul comun al blocului încalcă ”Regulamentul de conviețuire socială”, care conține numeroase prevederi pe care locatarii trebuie să le respecte.

În regulamentul adoptat de consilierii locali din Buzău se precizează că locatarii au obligația să păstreze permanent libere căile de acces în imobile şi curţi interioare, facilitînd astfel accesul pompierilor, salvării, sau altor forme de intervenţii; în acest sens pe căile de acces se interzice depozitarea oricăror materiale (deşeuri, materiale de construcţii, mărfuri, ambalaje), potrivit observator.tv.  

De asemenea, buzoienilor le este interzis să depoziteze mobilă sau alte bunuri care împiedică dreptul de folosintă a spaţiilor comune în condominium.

Citește și: Ce se întâmplă cu mormintele regale de la Curtea de ArgeșL-au prins pe hoțul român care prăduia motocicliștii în MadridMilitarul care a comis crima din coafor a avut ultima testare psihologică în octombrie 2017

Încălcarea acestor obligaţii se sancţionează contravenţional cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei. Autorităţile locale promit  că vor controla buncărele şi îi vor soma pe administratori să facă curăţenie.

Citeşte mai multe despre:   murături,   Buzău
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment