Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment “SURPRIZA”consilierilor locali, pentru buzoieni. Ce RIȘTI dacă ții murăturile în subsolul blocului

“SURPRIZA”consilierilor locali, pentru buzoieni. Ce RIȘTI dacă ții murăturile în subsolul blocului

Un articol de: |

Nu mai puțin de 42 de buzoieni au fost prinși de polițiștii locali că și-au depozitat dulapurile cu murături pe holul comun al blocului, fapt ce ar fi încălcat “Regulamentul de convieţuire socială”.

Aceștia au fost avertizați că, în cazul în care nu vor elibera spațiul respectiv, vor fi amendați.

Citește și: ”Am fost premiant!”. Daea a vorbit despre problemele din agricultură. Soluțiile sunt admirabile, dar lipsesc cu desăvârșire (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealROMÂNIA, ținta unui ATAC cibernetic de PROPORȚII

Autoritățile precizează că amplasarea de mobilier sau alte obiecte pe holul comun al blocului încalcă ”Regulamentul de conviețuire socială”, care conține numeroase prevederi pe care locatarii trebuie să le respecte.

În regulamentul adoptat de consilierii locali din Buzău se precizează că locatarii au obligația să păstreze permanent libere căile de acces în imobile şi curţi interioare, facilitînd astfel accesul pompierilor, salvării, sau altor forme de intervenţii; în acest sens pe căile de acces se interzice depozitarea oricăror materiale (deşeuri, materiale de construcţii, mărfuri, ambalaje), potrivit observator.tv.  

De asemenea, buzoienilor le este interzis să depoziteze mobilă sau alte bunuri care împiedică dreptul de folosintă a spaţiilor comune în condominium.

Citește și: PANICĂ în Bușteni! Turiști evacuați după o EXPLOZIE într-o pensiune (VIDEO)CRIMĂ sângeroasă în BUCUREȘTI: Italian ucis, în propria locuință (VIDEO) "AM AFLAT CÂT DE CORUPT SUNT!" Pecariu, ACUZAT într-un NOU DOSAR MICROSOFT (VIDEO)

Încălcarea acestor obligaţii se sancţionează contravenţional cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei. Autorităţile locale promit  că vor controla buncărele şi îi vor soma pe administratori să facă curăţenie.

Citeşte mai multe despre:   murături,   Buzău
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment