Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție (VIDEO)

Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că proiectul privind crearea unei agenții pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție este susținut de coaliția de la guvernare.

”Am solicitat guvernului să urgentăm adoptarea acestui proiect de act normativ printr-o ordonanță de urgență. Am văzut și luarea de poziție a ministrului Justiției, pe care o salut, pentru că
ministrul Justiției ne dă asigurări că va urmări cu prioritate acest proiect de lege. Coaliția este de acord și susține această idee”, a declarat șeful Senatului.

”Având în vedere că proiectul este astăzi în dezbaterea Senatului și Guvernul nu poate să-l mai retragă, să îl transforme în ordonanță de urgență, am convenit că astăzi, la Senat, o să-l adoptăm și am discutat cu colegul meu Valeriu Zgonea să facem demersurile să mergem pe viteză accelerată pentru adoptarea proiectului”, a mai spus Tăriceanu. 

Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment