Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Timişoara: Un bărbat de 33 de ani, atacat în plină stradă cu bâtele de mai mulţi infractori

Timişoara: Un bărbat de 33 de ani, atacat în plină stradă cu bâtele de mai mulţi infractori

Un articol de: |
Foto: bihon.ro Eveniment

Un bărbat de 33 de ani din Timişoara a ajuns la spital desfigurat după ce a fost atacat în plină stradă de mai mulţi infractori. Aceştia l-au lovit în cap cu bâte de baseball. Bărbatul a fost transportat la spital şi operat de urgenţă. Poliţiştii i-au identificat deja pe atacatori cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Bărbatul s-a dus la piaţă ca să schimbe nişte bani la un casă de schimb valutar. Abia a coborât din maşină, iar trei indivizi s-au năpustit asupra lui cu mai multe bâte de baseball. Au spart toate gemaurile de la maşină şi  au rupt oglinzile retrovizoare. Apoi l-au lovit pe bărbat  fără oprire. Cu ultimele puteri, omul a reuşit să strige după ajutor. Atacatorii s-au făcut nevăzuţi iar bărbatul a ajuns la spital desfigurat şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Se pare că neînţelegerile dintre atacatori şi victimă sunt mai vechi. Rudele bărbatului bătut susţin că indivizii i-ar fi aplicat o corecţie pentru că omul a refuzat să le plătească 5.000 de lei taxă de protecţie. Poliţiştii i-au identificat pe atacatori cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele video.

Atacatorii sunt cercetați acum pentru tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și distrugere.Citeşte mai multe despre:   atacat cu bate,   Timisoara
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment