Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment TOLONTAN: CONDUCEREA DIGI 24 IA ÎN CALCUL ÎNCHIDEREA CANALULUI

TOLONTAN: CONDUCEREA DIGI 24 IA ÎN CALCUL ÎNCHIDEREA CANALULUI

Un articol de: |

Restructurări la Digi 24! Jurnalistul Cătălin Tolontan anunță că reprezentanții RCS-RDS iau în calcul inclusiv închiderea canalului tv.

"Mai mulți oameni din redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai prelungesc contractele. (...) Conform unor informații din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24!", scrie jurnalistul pe tolo.ro.

Citește și: Actriță celebră, STRIGĂT DE DISPERARE către politicieni: NU mă obligați să aleg între MÂNCAREA copilului și asigurarea lui medicalăAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratDeclarația 600, AMÂNATĂ pentru luna martie! Dragnea: Formularul ar putea fi eliminat (VIDEO)

Lansat pe 1 martie 2012, Digi 24 se află în aceste zile în cea mai mare cumpănă din existența sa. Mogulul Zoltan Teszari este nemulțumit de performanțele scăzute și costurile extrem de mari.

Mai mult, probleme cu justiția ale unor reprezentanți ai postului și-au pus și ele amprenta asurpa stării confluctuale din interior.

"Performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS. Problemele legale contează și ele, chiar dacă nimeni din trust nu va recunoaște.

Citește și: "CORTEGIU FUNERAR" la deszăpezire! Doreii PLĂTIȚI DIN BANII ROMÂNILOR: Ziua trece, leafa merge! (VIDEO)LUX PE BANI PUBLICI! NABABUL de la Metrorex, pus pe COMBINAȚII (VIDEO)„Interesul dictează”. Cătălin Tolontan: Exact acum un an Cozmin Gușă era în favoarea grațierii. Zece zile mai târziu, când Maricel Păcuraru era eliberat, grațierea nu mai era necesară

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și ”datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.", spune Tolontan.

În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.

”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere, potrivit tolo.ro.

Citește și: Un COPIL de zece ani a SUNAT la poliție. GROAZNIC care a fost motivulCAMPIONI UMILIȚI DE STAT: Sportivii de aur, IGNORAȚI de 4 luni. Tolontan și Lipă, dezvăluiri EXCLUSIVE (VIDEO)Victima jandarmului bătăuș, mărturii șocante: Era buluc acolo, gardurile erau ridicate, oamenii trăgeau, jandarmii împingeau (VIDEO)

Contactat de jurnalist, un oficial al RCS-RDS a declinat orice comentariu.

 

Citeşte mai multe despre:   Cătălin Tolontan,   Restructurări la Digi 24,   RCS-RDS
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment