Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Tovarășul profesor Iohannis, comandant instructor de pionieri: Actualul președinte s-a ocupat înainte de Revoluție și de pregătirea tinerilor pentru “apărarea patriei”

Tovarășul profesor Iohannis, comandant instructor de pionieri: Actualul președinte s-a ocupat înainte de Revoluție și de pregătirea tinerilor pentru “apărarea patriei”

Un articol de: |

Despre Klaus Iohannis nu s-au știut prea multe înainte de a ajunge președintele țării. Un primar dintr-un oraș turistic de provincie, acesta a preferat să stea în umbră și să-și vadă de treburile sale de funcționar..și nu numai. Ajuns la București, jurnaliștii au “săpat” în trecutul actualului președinte, la iveală ieșind “schelete” bine ascunse.

Astfel, presa a dezvăluit că Iohannis, din banii de meditații, a reușit să achiziționeze 6 case, pe una pierzând-o în instanță deja. Tot din presă românii află că Iohannis nu era străin mediului politic nici înainte de 1989. Jurnaliștii de la Libertatea scriu că tovarășul profesor Iohannis se ocupa și de formarea tinerilor patrioți.

Citește și: Programul președintelui Iohannis în ziua înmormântării Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…''Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'MĂRTURIA unei călugărițe de la căpătâiul Regelui Mihai

Într-o recomandare scrisă de un profesor metodist la examenul de definitivat al lui Iohannis se arată că acesta era comandant instuctor de pionieri și șeful unui cerc de electronică și unul de factură militară, fiind comandant PTAP (Pregătirea Tinerilor pentru Apărarea Patriei).

S-a întâmplat la 11 iunie 1987, cu două zile înainte de a împlini 28 de ani.

S-a mai stabilit că “tovarășul profesor are preocupări pentru o continuă perfecționare în specialitate. Participă activ la activitățile comisiei metodoce a profesorilor de fizică, este membru al unei brigăzi științifice în cadrul căreia a prezentat referatul – “De ce este întuneric noaptea? Cum s-a format universul?”. Contribuie la pregătirea serbărilor școlare.” Este poate greu de imaginat cum pregătea actualul președinte serbările școlare din Agnita.

Citește și: Principesa Margareta și Radu, zâmbitori și deschiși la dialog cu oamenii prezenți la Palatul Regal pentru a îi duce un ultim omagiu RegeluiDeclarații de ULTIMĂ ORĂ! Femeia care a amenințat la metrou vineri dimineață: „Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu știu ce m-a adus aici”Florin "altă întrebare" Iordache: CARE E PROBLEMA dacă m-am întâlnit cu Morar?

Cu atâtea recomandări, Iohannis a trecut examenul de definitivat cu nota 10.

Din partea Inspectoratului Școlar i s-a făcut o singură recomandare: “Să acționeze și în continuare pentru perfecționarea profesională și politico- ideologică.”

Profesoara care l-a examinat pe profesoruld e fizică Klaus Iohannis se numește Bucuță Ana Maria și este pensionară acum. Trăiește la Sibiu, iar nora sa este inspector școlar la ISJ.

Citește și: Prințul Charles al Marii Britanii, viitorul Rege al României? Presa britanică a lansat această ipoteză încă de când trăia Mihai (FOTO)Prima reacție a judecătorului Morar, după ce a fost fotografiat la masă cu Florin Iordache (FOTO)Imagini INEDITE cu fostul Principe Nicolae și logodnica sa la o biserică din Capitală (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   profesor,   fizica,   definitivat,   puionier,   politica,   Klaus Iohannis,   Sibiu,   bancuta ana maria
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment