Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Trafic aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti: Coloane de 2 kilometri pe A2

Trafic aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti: Coloane de 2 kilometri pe A2

Un articol de: |
Foto: iploiesti.ro Eveniment

Poliţia Română informează că traficul este foarte aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti. Pentru a evita aglomeraţia care se creează duminica seara pe aceste artere, din ce în ce mai mulţi automobilişti preferă să pornească luni dimineaţa la drum, direct către serviciu.

Pe Autostrada Soarelui, coloanele de maşini măsurau pe sensul de mers către Bucureşti aproximativ 500 de metri, iar către Constanţa circa doi kilometri, în zona Fetești. Pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti. Traficul rutier, mai ales cel de mărfuri, este foarte intens.

Potrivit centrului Infortrafic, pe DN1, în Poiana Ţapului, se lucrează la un pod, motiv pnetru care  autovehiculele care circulă către Bucureşti sunt deviate, periodic, pe o stradă laterală.

Pe DN7 Căciulata – Brezoi (Valea Oltului) în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8:00-17:00, se execută lucrări de consolidare a versanţilor. Din această cauză, circulaţia rutieră se întrerupe periodic, circa 15-20 de minute.

Circulație rutieră intensă pe DN1 și A2
Embed:


Citeşte mai multe despre:   infotrafic,   trafic aglomerat,   autostrada A1,   poiana tapului
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment