Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Trafic de droguri direct din închisoare: Patru deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, audiați la Parchet

Trafic de droguri direct din închisoare: Patru deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi, audiați la Parchet

Un articol de: |
Foto: ziarelive.ro Eveniment

Patru deţinuţi de la penitenciarul Colibaşi au fost aduşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pentru audieri, pentru că făceau trafic cu stupefiante. În cercul de suspecţi se află şi persoane din afara penitenciarului, dar şi gardieni.

Audierile de la Parchet au durat mai bine de trei ore. Deținuții, cu vârste între 25 și 42 de ani, aveau de ispășit pedepse pentru furt, înșelăciune și trafic de droguri de până la 13 ani de detenție. Primeau droguri de la rude sau prieteni în pachetele cu alimente. Apoi heroina era porționată în cantități de două-trei grame. O doză era vândută fie pe o sută de lei, fie pe cinci pachete de țigări .

Pentru trafic de droguri, deținuții riscă acum între 10 și 20 de ani de închisoare. Anchetatorii cred că în această rețea se află și gardienii penitenciarului Colibași, care înlesneau traficul cu stupefiante.


Citeşte mai multe despre:   Penitenciarul Colibaşi,   detinuti,   arestati,   trafic cu stupefiante
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment