Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traficul pe cele două aeroporturi din Bucureşti a crescut cu 7,7% în primele nouă luni, la 6,31 milioane pasageri

Traficul pe cele două aeroporturi din Bucureşti a crescut cu 7,7% în primele nouă luni, la 6,31 milioane pasageri

Un articol de: |
Foto: atacdebuzau.ro Eveniment

Numărul pasagerilor de pe cele două aeroporturi din Bucureşti a crescut cu 7,7% în primele nouă luni, ajungând la 6,31 milioane pasageri, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), citat de Mediafax.

CNAB estimează că la nivelul întregului an va fi înregistrat un trafic de până la la 8 milioane pasageri.

În luna septembrie, CNAB a înregistrat un trafic aerian de 829.396 de pasageri, cu aproape 9% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

La nivelul primelor nouă luni au fost înregistrate 77.190 mişcări de aeronave, în creştere cu 5,7%.

"Evoluţia numărului de pasageri pe cele două aeroporturi ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti devansează semnificativ tendinţa generală înregistrată la nivel european. Pe aeroporturile Capitalei s-a înregistrat, de asemenea, şi o creştere a numărului de mişcări de aeronave, depăşind şi la acest capitol trendul european", se arată într-un comunicat al CNAB.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti operează în prezent 37 de companii aeriene, care transportă pasageri către 87 de destinaţii.

Citeşte mai multe despre:   trafic aerian,   aeroporturi din Bucureşti,   6,31 milioane pasageri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment