Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu a semnat un decret de decorare a mai multor militari cu prilejul Zilei Marinei

Traian Băsescu a semnat un decret de decorare a mai multor militari cu prilejul Zilei Marinei

Un articol de: |
Foto: presidency.ro Eveniment
Președintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, un decret de decorare a mai multor militari, cu prilejul Zilei Marinei, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Astfel, cu prilejul Zilei Marinei Române, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile şi înaltul profesionalism dovedite în executarea misiunilor încredinţate, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” - în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, domnului contraamiral de flotilă Alexandru Mîrşu, domnului comandor Adrian-Dorel Iordache și domnului comandor Tudorel Duţă și Ordinul „Virtutea Maritimă” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, domnului Florin Stan”, se arată în comunicat.

Totodată, președintele României, domnul Traian Băsescu, a acordat Medalia „Meritul Sanitar” - Clasa a III-a, cu însemn pentru militari, domnului plutonier Lucian Tudor și Medalia „Virtutea Maritimă” - Clasa a III-a, cu însemn pentru militari, domnului maistru militar principal Ionel Antonache, domnului maistru militar principal Marius-Constantin Băcăoanu, domnului maistru militar principal Ştefan Niţu și domnului maistru militar clasa I Fănel Ene.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naționale, domnul Mircea Dușa.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   a semnat un decret de decorare,   militari,   ziua marinei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment