Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, despre faptul că Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul lui Vadim Tudor să fie depus în holul instituției: Cred că un parlamentar are dreptul să treacă prin sala în care a servit - bine, rău (VIDEO)

Traian Băsescu, despre faptul că Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul lui Vadim Tudor să fie depus în holul instituției: Cred că un parlamentar are dreptul să treacă prin sala în care a servit - bine, rău (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Fostul președinte traian băsescu a declarat vineri, la sediul PMP, întrebat cum ar cataloga gestul senatorilor de a nu primi trupul lui Cornelui Vadim Tudor în holul Senatului, că un parlamentar are dreptul să tracă prin sala în care a servit.

"Îmi este foarte greu să mă substitui Biroului Permanent al Senatului. Cred că un parlamentar are dreptul să treacă prin sala în care a servit - bine, rău.... nu-i momentul morţii să analizezi cum a servit ca senator sau deputat, dar este o chestiune care ţine de decizii politice ale unei instituţii", a declarat Traian Băsescu.

Băsescu, despre faptul că Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul lui Vadim Tudor să fie depus în holul instituției

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Corneliu Vadim Tudor,   Senat,   sicriu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment