Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, despre primirea refugiaților: Noi nu am reușit să integrăm romii și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi. E dificil (VIDEO)

Traian Băsescu, despre primirea refugiaților: Noi nu am reușit să integrăm romii și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi. E dificil (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

România n-a fost în stare să integreze romi, dar se angajează să-i integreze pe musulmani. Este reproşul fostului preşedinte al României Traian Băsescu în scandalul privind imigranţii, informează B1 TV. Fostul şef de stat atrage atenţia că amprenta culturală a acestor oameni e mult prea puternică pentru a se putea adapta în ţara noastră.

În plus, Traian Băsescu a reiterat ideea conform căreia România riscă enorm din punct de vedere al securităţii prin acceptarea refugiaţilor.

”Acest val de refugati reprezintă un risc. Nu toți sunt teroriști, dar printre ei sunt și teroriști. Și cine crede că poate integra musulmani care trăiesc în atmosfera din statele arabe se înșală. Noi nu am reușit să integrăm romii, hai să o spunem cinstit, și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi. E dificil. Prefer să fiu acuzat de xenofobie decât de prostie”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, despre primirea refugiaților


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   refugiati,   integrare,   romi,   musulmani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment