Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu: Există ceva mai rău decât dictatorii și acest ceva mai rău este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocați (VIDEO)

Traian Băsescu: Există ceva mai rău decât dictatorii și acest ceva mai rău este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocați (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat luni seara, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV, că în momentul de față, România încă nu conștientizeză că terorismul islamist reprezintă un rău mai mare decât dictatorii.

”Eu nu spun că de acești oameni nu ar trebui să avem vreo milă, dar nu ar trebui să ne asumăm nicio responsabilitate pentru cei care trec prin frontiere ca printre niște răzătoare. Fenomenul a fost previzibil. Cel mai rău lucru sunt dictatorii și nu avem forța să spunem: există ceva mai rău decât dictatorii și acest ceva mai rău este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocați”, a spus fostul șef al statului în emisiunea moderată de Cătălin Striblea și Sabin Orcan.

Traian Băsescu: Există ceva mai rău decât dictatorii și acest ceva mai rău este terorismul islamist. Ideologic, suntem blocați

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment