Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: „Țara e mult mai greu de condus decât o navă” (VIDEO)

Traian Băsescu, la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: „Țara e mult mai greu de condus decât o navă” (VIDEO)

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns vineri dimineață la sediul Ceronav, unde susţine examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă.

Îmbrăcat în tinută de marinar, Traian Băsescu a recunoscut că are emoţii si că mai greu îi este să conducă tara decât o navă.

„Nu există examen la care să nu ai emoții chiar și după atâția ani. Am întrerupt brevetul de comandant anul trecut în august. Mi-a expirat dreptul de a mă urca pe o navă în funcția de comandant pentru că am fost ocupat cu suspendarea”, a spus președintele.

„Țara e mult mai greu de condus. La bordul navei comandantul nu prea are opoziție”, a mai spus șeful statului, răspunzând unei întrebări.

Băsescu: Țara e mai greu de condus decât o navă
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   examen pentru brevet,   comandant de nava,   CERONAV
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment