Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, la Sulina: Tinerii de etnie română din străinătate să se gândească la bursele din România

Traian Băsescu, la Sulina: Tinerii de etnie română din străinătate să se gândească la bursele din România

Un articol de: |

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în cadrul întâlnirii cu tinerii români din afara țării de la Sulina, că cei care nu sunt încă studenți ar trebui să ia în considerare bursele din sistemul educațional pe care România le oferă.

"Ei sunt o părticică din poporul român răspândit peste tot în lume. Cei care nu sunteți studenți să vă gândiți la bursele din învățământul din România pe care le avem pentru voi. Speranța mea este ca numărul burselor să fie mărit de Guvern începând cu anul universitar 2014-2015", a spus Băsescu.

Acesta a adăugat că poporul român este răspândit peste tot și că a fost surprins să descopere o comunitate de 20.000 de români în Kazahstan.

"Vom menține obiceiul acesta de a vă invita vara în tabere în România. M-am bucurat foarte mult că au venit și tineri din Kazahstan anul acesta. Am constatat că avem o comunitate românească foarte mare acolo, de peste 20.000 de români", a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu: Tinerii de etnie română din străinătate pot studia în România
Embed:


Citeşte mai multe despre:   presedinte,   Traian Basescu,   Sulina,   intalnire,   tineri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment