Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu și-a reconfirmat brevetul de comandant: Află ce probă a susținut președintele în simulator

Traian Băsescu și-a reconfirmat brevetul de comandant: Află ce probă a susținut președintele în simulator

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu a promovat vineri examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă.

Îmbrăcat în uniforma specifică, Traian Băsescu a recunoscut înainte de test că are emoţii si că mai greu îi este să conducă ţara decât o navă.

Totul a decurs bine însă, iar șeful statului a ieșit zâmbitor după un examen de 3 ore, în care, potrivit lui, a trebuit să scoastă nava din Portul Rotterdam și să o ancoreze, pe o mare schimbătoare și cu trafic.

„A fost normal. Partea de test, după familiarizare cu sistemele de navigatie a fost scoaterea navei din Portul Rotterdam și ancorarea ei în zona de ancoraj. Am scos-o, nu am produs accidente. E interesant, chiar mi-a plăctu să stau în simulator. Marea a fost și buna și rea și trafic. Brevetul meu este pentru navă mai mare de 3 mii de tone”, a declarat președintele jurnaliștilor.

Acesta a purtat pe cap șapca pe care a avut-o când era comandant pe nava Biruința.

Totodată, instructorul lui Traian Băsescu l-a lăudat pentru meritele sale, precizând că președintele este un cursant de elită.

Băsescu a promovat examenul pentru brevet de comandant
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   brevent de comandant,   examen,   CERONAV,   portul rotterdam
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment