Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, urări pentru cei care își serbează ziua de nume de Sfinții Mihail și Gavril

Traian Băsescu, urări pentru cei care își serbează ziua de nume de Sfinții Mihail și Gavril

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu a transmis sâmbătă, 8 noiembrie, un mesaj cu prilejul sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, urând celor care își serbează ziua de nume „sănătate, împliniri și bucurii”.

„Cu prilejul sărbătorii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, doresc să adresez urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de cei dragi tuturor celor care-și aniversează ziua onomastică! La mulți ani!”, transmite Traian Băsescu în mesajul publicat sâmbătă de Președinție.

Potrivit tradiţiei, în ziua sfinţilor arhangheli Mihail şi Gavril credincioşii nu trebuie să lucreze, iar cei care nu respectă această regulă vor avea parte de un mare chin înaintea morţii. În sâmbăta de dinaintea sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril se fac pomeni de sufletul morţilor, iar ziua se numeste Moşii de Arhangheli. Credincioşii  aprind lumânări în Biserică pentru cei trecuți în nefiinţă  și pentru viața de apoi.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   mihail si gavril
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment