Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Transbucegi s-a surpat înainte de inaugurare: Pentru această porțiune de drum s-au plătit 12 milioane euro (VIDEO)

Transbucegi s-a surpat înainte de inaugurare: Pentru această porțiune de drum s-au plătit 12 milioane euro (VIDEO)

Un articol de: |

Transbucegi, drumul care leagă Sinaia de Sfinx şi Babe, s-a surpat înainte de inaugurare. Incidentul s-a petrecut chiar cu două zile înainte de evenimentul programat pentru sâmbătă.

Este vorba de o porţiune de 12 kilometri care a fost asfaltată timp de trei ani şi pentru care s-au plătit 12 milioane de euro din bugetul Ministerului Dezvoltării şi al Consiliilor judeţene Dâmboviţa şi Prahova.

Transbucegi este  drumul care leagă Sinaia de rezervaţia naturală de pe platoul Bucegilor. Este practiv vorba de 16 kilometri din Drumul judeţean 713. Această porțiune a fost asfaltată timp de trei ani, contra sumei de 12 milioane de euro, din bugetul Ministerului Dezvoltării şi al Consiliilor judeţene Dâmboviţa şi Prahova. Mai erau două zile până la inaugurarea drumului şi surpriză: Transbucegi s-a surpat iar explicaţia nu a întârziat să apară.

Muncitorii au realizat parapeţi din beton, pentru a preveni surparea malurilor. Nu au luat în calcul  însă  bolovanii care cădeau de pe versant. Iar de aici până când drumul a început să se surpe nu a mai fost decât un pas.

TransBucegi  este un  drum destul de periculos, mai ales că este mai îngust decât o şosea judeţeană. Astfel două maşini încap greu una pe lângă cealaltă.

Transbucegi, surpat înainte de inaugurare
Embed:

 

Citește și: Șeful serviciului Omoruri, despre modificările legilor justiției: ”Va trebui să punem pedofilul față în față cu victima”Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării Regelui PSD vrea să LEGALIZEZE ... Tolontan aruncă BOMBA zilei! (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   transbucegi,   s-a surpat,   inainte de inaugurare,   portiune de drum,   12 milioane euro
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment