Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Trei foști directori de la Uzina Mecanică Sadu și un magazioner, urmăriți penal

Trei foști directori de la Uzina Mecanică Sadu și un magazioner, urmăriți penal

Un articol de: |
Foto: cronicaromana.ro Eveniment

Trei foşti directori generali de la Uzina Mecanică Sadu, precum şi un director de producţie şi un magazioner sunt urmăriţi penal de Parchetul Tribunalului Gorj

Aceștia sunt acuzați că au folosit în mod ilegal sute de tone de materiale din "rezerva de mobilizare" a unităţii. Cei trei foşti directori generali sunt Lori Boian, Ilie Lăudat şi Nicolae Dijmărescu, relatează Mediafax.

Lori Boian ocupă, de anul trecut, funcția de director general adjunct al Romarm.

Purtătorul de cuvânt de la Parchetul Tribunalului Gorj, procurorul Cristina Ciobanu, a declarat că începerea urmăririi penale faţă de cei trei foşti directori generali s-a făcut prin extinderea cercetărilor în dosarul de furt de armament de la UM Sadu, deschis în primăvară.

Cei trei foşti directori generali de la UM Sadu şi directorul de producţie pus, de asemenea, sub acuzare în acest dosar l-au obligat pe magazionerul acuzat de delapidare să scoată cantităţi mari de materiale din "rezerva de mobilizare" pentru a le introduce în procesul de producţie.

Citeşte mai multe despre:   Uzina Mecanica Sadu,   urmarit penal,   Gorj,   Tribunalul Gorj,   3 fosti directori
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment