Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Trenul de lux Orient Express, care circulă pe traseul Paris - Istanbul, a ajuns în România

Trenul de lux Orient Express, care circulă pe traseul Paris - Istanbul, a ajuns în România

Un articol de: |
Foto: ziuaveche.ro Eveniment

Trenul de lux Orient Express, care circulă pe traseul Paris - Istanbul, a ajuns, luni, în România..Trenul va rămâne în această noapte în Bucureşti, iar mâine va pleca spre Varna, în Bulgaria.

Supranumit Trenul Regilor şi Regele Trenurilor, celebrul Orient Express va reveni în România la întoarcerea din Turcia, la sfârșitul acestei săptămâni. Așadar, sâmbătă trenul va staționa din nou în Capitală, după care va pleca spre Sinaia, scrie digi24.

Anul acesta, 95 de pasageri au venit din vestul Europei şi din America Latină pentru a face o călătorie cu trenul Orient Express. Trenul are în componenţă 14 vagoane, de dormit, restaurant, bar şi salon. O călătorie cu Orient Express-ul, de la Paris la Istanbul, durează 6 zile, iar un bilet costă aproximativ 7.000 euro, fiind catalogat drept un "hotel pe roți".

Traseul trenului porneşte din Paris, trece prin Viena, Budapesta, Bucureşti, Varna şi ajunge, în final, la Istanbul. Orient Express se întoarce pe același traseu.

Citeşte mai multe despre:   trenul regilor,   trenul orient express,   Sinaia,   Castelul Peles,   tren de lux
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment