Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Tudor Chirilă: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare! (VIDEO)

Tudor Chirilă: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare! (VIDEO)

Un articol de: |

Ca urmare a circului de miercuri din Camera Deputaților, Tudor Chirilă a intrat în direct pe contul său de Facebook cu o poziție foarte radicală.

"Singura soluție este ieșitul în stradă în număr foarte mare!" - susține artistul devenit un influencer important al mișcărilor de protest din ultima vreme.

Citește și: Cea mai înfocată vecină a Viorică Dăncilă: Nu mai ”nigrați” oamenii din Videle, că suntem săraci sau amărâți (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealBrigitte Bardot: Mişcarea #MeToo este "ipocrită şi ridicolă"

"În aceste momente în Parlament, după cum știți, PSD dă o lovitură de grație statului de drept încercând să treacă modificările la legile justiției care să pună justiția sub control politic.

Întrebarea este de ce am reușit să ne adunăm atât de mulți și să protestăm impotriva unei singure ordonanțe,  (...) și de ce acum nu o mai facem când modificările sunt mult mai multe, mult mai grave și ele vizează independența procurorilor, independența magistraților... șamd. " - își începe artistul luarea de poziție.

În continuare Chirilă și-a exprimat temerea că oamenii nu înțeleg gravitatea situației și a comparat ceea ce se întâmplă acum cu o casă care este devalizată în timp, ușor, ușor, golită de bunuri.

Citește și: Româncă REȚINUTĂ în Italia. ȘOCANT ce a făcut BĂTRÂNA (VIDEO)Biserici ale Bucureștiului: Biserica Zlătari, pomenită în acte încă din 1667, locul unde credicioșii au fost martorii unei minuni dumnezeiești (VIDEO)Un membru UDMR organizează deplasarea maghiarilor care vor să participe la protestul de pe 20 ianuarie din Capitală (FOTO)

Concluzia artistului, mobilizitoare este că oamenii trebuie protesteze masiv: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare!

Tudor Chirilă: Singura soluție este IEȘITUL ÎN STRADĂ în număr foarte mare!

Citeşte mai multe despre:   protest,   Tudor Chirilă
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment