Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment TVR a plătit obligațiile la bugetul de stat, pentru prima dată după blocarea conturilor de către ANAF

TVR a plătit obligațiile la bugetul de stat, pentru prima dată după blocarea conturilor de către ANAF

Un articol de: |

Televiziunea Română (TVR) a plătit, marți, obligațiile la bugetul de stat aferente lunii iunie, acestea fiind primele plăți efectuate de după decizia ANAF de a bloca conturile operaționale ale postului public de televiziune, arată Mediafax.

"TVR a plătit integral, în data de 3 august 2012, obligaţiile aferente lunii iunie, în sumă de 10.042.266 de lei, către bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale şi fondurilor speciale. Comitetul Director interimar al TVR a fost informat astăzi, 7 august, despre efectuarea plăţii", se arată într-un comunicat al TVR.

ANAF a blocat, în data de 21 mai 2012, în totalitate, conturile bancare operaţionale ale Televiziunii Române, din cauza datoriilor acumulate. La finalul anului trecut, acestea erau în valoare de 272.699.000 lei, din care circa o treime erau penalităţi.

Vezi AICI mai multe detalii despre decizia ANAF de a bloca conturile TVR.

Citeşte mai multe despre:   TVR,   anaf,   conturi,   plati,   buget
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment