Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment TVR plătește 150.000 de euro în 3 luni pentru emisiunea de duminică a lui Mircea Dinescu

TVR plătește 150.000 de euro în 3 luni pentru emisiunea de duminică a lui Mircea Dinescu

Un articol de: |

"Politică și delicatețuri" de 150.000 de euro. Atât plăteşte Televiziunea Română pe 3 luni de emisiune. Este vorba despre show-ul prezentat de Mircea Dinescu, în calitate de colaborator al TVR.

Suma îi nemulţumeşte însă pe unii membri ai Consiliului de Administrație al TVR. De exemplu, Adrian Bucur, prezentatorul Jurnalului de știri al postului public, se plânge că suma de 150.000 de euro nu este deloc justificată pentru o emisiune care nu face audienţe extraordinare.

Pagina de Media informează că în ședința CNA de miercuri, câțiva membri ai Consililui de Administrație al TVR au ridicat problema colaboratorilor externi ai postului public care au contracte costisitoare pentru bugetul Televiziunii Române.

Pe lângă emisiunea de duminică, Mircea Dinescu moderează și un talk-show săptămânal, în prime time, la TVR 2, emsiune în care abordează subiecte politice.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Dinescu,   TVR,   emisiune la tvr,   politica si delicateturi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment