Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ultimul mohican din PPDD vrea ca ședințele din Parlament să înceapă cu "Tatăl Nostru" (VIDEO)

Ultimul mohican din PPDD vrea ca ședințele din Parlament să înceapă cu "Tatăl Nostru" (VIDEO)

Un articol de: |

Ioan Iovescu, senator in Parlamentul României, a venit cu o propunere mai evlavioasă. Ședinţele să înceapă cu "Tatăl Nostru". O idee care nu a fost primită bine nici măcar acum, la început de sesiune parlamentară, când frunţile aleşilor sunt mai descreţite după câteva săptămâni de vacanţă.

"Acum v-aș ruga, mai ales ca e început de sesiune, m-aș bucura mai tare să începem cu Tatăl Nostru. E potrivit să facem asta. Să nu ne fie rușine că suntem creștini. Și nu e foarte lungă", a fost rugămintea senatorului, potrivit B1 TV.

Iovescu a aflat că nici măcar rugăciunea nu scapă de Biroul Permanent, aşa că dacă vrea să se roage când ajunge la muncă înainte să urmeze calea credinţei trebuie să urmeze calea cea legală a Senatului.

Dacă nu a mers cu rugăciunea, senatorul a anunţat noul său grup în care va activa pentru că rămăsese ultimul mohican din PPDD, după cum chiar el a spus-o.

Ultimul mohican din PPDD vrea ca ședințele din Parlament să înceapă cu "Tatăl Nostru"Citeşte mai multe despre:   Ioan iovescu,   parlamentul romaniei,   sedinta parlament,   tatal nostru
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment