Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un agent șef de la Penitenciarul Colibași a fost trimis în judecată pentru că a dus unor deţinuţi 11 telefoane mobile

Un agent șef de la Penitenciarul Colibași a fost trimis în judecată pentru că a dus unor deţinuţi 11 telefoane mobile

Un articol de: |

Un agent șef al Penitenciarului Colibași a fost trimis în judecată pentru că a introdus în închisoare 11 telefoane mobile și le-a distribuit unor deținuți, scrie Mediafax.

Gheorghe Adrian Georgescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Argeș, fiind acuzat de luare de mită şi introducerea în Penitenciarul Colibaşi a unor bunuri şi obiecte interzise, pentru a fi folosite de către deţinuţi.

"Astfel, în perioada martie - aprilie 2013, inculpatul a primit de la o persoană 7 telefoane mobile şi suma de 1.900 lei, pentru a înmâna aceste telefoane unui deţinut, 6 dintre acestea fiind introduse în penitenciar de către inculpat, iar în luna august 2013, acesta a mai primit de la o altă persoană 5 telefoane mobile, prevăzute cu încărcătoare, pentru a le introduce în Penitenciarul Colibaşi, primind în schimb suma de 500 euro", au scris procurorii în actul de sesizare a instanţei.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Argeş.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment