Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un asistent social de la Primăria Sectorului 4 a violat şi vândut unor proxeneţi, pentru 250 de lei, o femeie cu probleme psihice

Un asistent social de la Primăria Sectorului 4 a violat şi vândut unor proxeneţi, pentru 250 de lei, o femeie cu probleme psihice

Un articol de: |
Foto: primaria-bucuresti.ro Eveniment

Un fost angajat la Primăria Sector 4 este acuzat că a violat o femeie cu probleme psihice, după care a vândut-o unor proxeneţi.

Bejan Aurel, fost angajat ca asistent social la Primăria Sector 4, a profitat de o femeie cu probleme psihice, pe care a vândut-o mai apoi, unei proxenete, pentru suma de 250 de lei.

Procurorii DIICOT au anunţat că au dispus reţinerea pentru 24 de ore a 3 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

"Din cercetările efectuate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpatul Bejan Aurel, fost angajat al unei primării de sector din municipiul Bucureşti - Serviciul de Asistenţă Socială, în calitate de consilier pe probleme sociale, a racolat - o pe partea vătămată în cadrul activităţii curente şi, împreună cu inculpatul Constantin Cornel, profitând de starea psihică a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi a-şi exprima voinţa, au obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi ulterior au transferat-o inculpatei Păun Florica, contra sumei de 250 lei", informează DIICOT.

Inculpata Păun Florica este suspectată că a obţinut importante sume de bani din exploatarea părţii vătămate, prin obligarea acesteia la practicarea prostituţiei.

Astfel, procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.

 

 

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment