Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un bărbat din Petrila a încercat să îşi dea foc într-o secţie de votare

Un bărbat din Petrila a încercat să îşi dea foc într-o secţie de votare

Un articol de: |
Foto: ziare-pe-net.ro Eveniment

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Petrila a încercat să îşi dea foc duminică în secţia de votare pentru referendum, însă poliţistul de serviciu a reuşit să îl oprească la timp, informează Agerpres.

După ce a votat, bărbatul a scos din buzunar un recipient cu o substanţă inflamabilă şi o sursă de aprindere, potrivit Centrului de Comunicare Judeţean Hunedoara. Din fericire, acesta a fost observat la timp de agentul de poliţie din secţie şi oprit înainte de a se autoincendia.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Petroşani, întrucât prezenta simptomele unei agitaţii psihomotorii.

Acesta şi-a motivat gestul spunând că o problemă de fond funciar a fost soluţionată în defavoarea sa. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Nu este prima oară când bărbatul încearcă să-şi dea foc într-o secţie de votare. În luna iunie, el a fost salvat de pompieri după ce s-a autoincendiat într-o secţie de votare deschisă pentru alegerile locale.

 

Citeşte mai multe despre:   Petrila,   sectie de votare,   autoincendiere,   s-a dat foc,   âultraj
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment