Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Un carusel dezasamblat, cu piese suspecte de a fi contrafăcute, a fost confiscat în Portul Constanța

Un carusel dezasamblat, cu piese suspecte de a fi contrafăcute, a fost confiscat în Portul Constanța

Un articol de: |
Foto: cugetliber.ro Eveniment

Un carusel dezasamblat, cu piese suspecte de a fi contrafăcute, a fost descoperit într-un container sosit în Portul Constanța din China, utilajul fiind confiscat până la finalizarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră întocmind dosar penal pe numele destinatarului, un român domiciliat în Vrancea, au afirmat reprezentanți ai Gărzii de Coastă, citați de Mediafax.

poliţiştii de frontieră și vameșii din Portul Constanța au controlat, joi seară, un container sosit din China pe adresa unei persoane fizice din România, descoperind un carusel dezasamblat ale cărui componente - platforma, pista de rulare şi maşinuţa, au imprimate un design asemănător cu al unor mărci înregistrate, ceea ce aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Piesele componente, evaluate la aproximativ 80.000 de lei, au fost ridicate de către lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor.

Astfel, polițiștii de frontieră au întocmit persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de 23 ani, din judeţul Vrancea, dosar penal pentru punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Citeşte mai multe despre:   carusel dezasamblat,   piese contrafacute,   a fost confiscat,   Portul Constanta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment